U narednih par dana doći će do planiranog spajanja Facebook stranice TBU NEWS Vijesti / INFO sa Facebook stranicom TBU NEWS internacional. Svi subscriber-i i follower-i sa Facebook stranice TBU NEWS Vijesti/INFO biće automatski prebačeni na Facebook stranicu TBU NEWS internacional. Facebook stranica TBU NEWS Vijesti/INFO je kreirana privremeno i u cilju upoznavanja crnogorske javnosti i regiona sa sadržajem koje nudi TBU NEWS. Nikada nije bilo u planu da ova facebook stranica bude trajno aktivna. Medjutim…

*Obratite pažnju na djelove statistike za tbunews.info preuzete sa Facebook-a, Cloudflare-a i našeg Hosting Providera i to samo za mjesec dana koliko tbunews.info postoji:

Na osnovu Facebook analitike Facebook stranica TBU NEWS VIjesti / INFO je imala reach od skoro 290,000 hiljada dok je engagement na samoj stranici bio oko 28,000 hiljada i to većinom iz Crne Gore i nešto manje iz regiona.

Na osnovu Cloudflare i Hosting analitike za posljednjih mjesec dana website tbunews.info je imao 21,000 hiljadu (jedinstvenih posjetilaca) uglavnom iz Crne Gore i nešto manje iz regiona. Ove cifre “obećavaju” a ja Vam zbog toga moram reći jedno iskreno i veliko HVALA!

Zbog velikog interesovanja posjetilaca Facebook stranice TBU NEWS Vijesti / INFO i web sajta https://tbunews.info odluka je da se Facebook stranice TBU NEWS-a spoje u jednu zarad boljeg informisanja kako internacionalne javnosti o dogadjajima širom svijeta tako i domaće javnosti o dogadjajima od globalnog značaja.

Svi tekstovi koji budu izlazili na portalu TBUNEWS.INFO (na našem jeziku) će biti objavljivani i na Facebook stranici TBU NEWS internacional. Biće te u prilici da pratite informacije i vijesti kako iz Crne Gore i regiona tako i iz čitavog svijeta i to sve na jednom mjestu.

Web sajt TBUNEWS.info (na našem jeziku) nastavlja sa radom paralelno sa TBUNEWS.com.

Pobrinuli smo se i da prevazidjemo jezičku barijeru. Zahvaljujući Google-u i Cloudflare-u bicemo u mogućnosti da u skoroje vrijeme obezbijedimo “online prevodioca”. Na sajtovima tbunews.info i tbunews.com biće postavljena opcija za prevodjenje tekstova. Ova opcija ima mogućnost prevodjenja na većinu svjetskih jezika. Na vama će biti samo da odaberete jezik i da kliknete translate a Google i Cloudflare će da se pobrinu za ostalo. 🙂 😉

Takodje moram da Vas obavijestim da je migracija TBUNEWS.com i TBUNEWS.info portala na novu platformu uspješno završena. Stabilnija, sigurnija i brža platforma i to sve na obostrano zadovoljstvo TBU NEWS-a i Vas koji nas posjećujete.

Hvala na strpljenju koje ste imali tokom perioda migracije i iskreno Hvala na pruženoj podršci

Srdačan Pozdrav Osnivać Željko Mihajlović

TBU NEWS