TBU NEWS INFO: Nešto Konkretno nastavlja svoj rad samostalno

TBU NEWS i TBU NEWS INFO prekida saradnju i obustavlja podršku portalu ===> Nešto Konkretno.

Ranije ove godine TBU NEWS je donio odluku da podrži glas mladih ljudi širom svijeta koji imaju i žele nešto da kažu i koji su spremni da se bore za bolju budućnost svih nas. Prvi od, a nadamo se ne i posljednji je Luka Mandić mladi momak iz Podgorice, Crna Gora sa svojim projektom Nešto Konkretno. TBU NEWS je takodje donio odluku da neće uticati na uređivačku politiku portala Nešto Konkretno. TBU NEWS je postojao kao jedna vrsta tehničke podrške pomenutom portalu dok isti ne “odraste”. Dogovor o saradnji i pružanju podrške je podrazumijevao poštovanje načela i principa TBU NEWS-a. U međuvremenu Nešto Konkretno je počeo da izgrađuje svoja načela i principe koji su u pojedinim segmentima u suprotnosti sa principima i načelima TBU NEWS-a. Nešto Konkretno je napravio izbor a svi imamo pravo na isti. Pravo na izbor i “Slobodnu Volju” stičemo rođenjem i našim postojanjem / bitisanjem. Niko nema pravo da nam isti uskrati ili “udijeli”. Nije na nama (čovjeku) da nekome dajemo ili uzimamo slobodu. Mi smo sloboda! Svrha slobode govora je da svi imamo pravo na svoje mišljenje, stav i pravo da isti javno izgovorimo bez straha od mogućih posljedica. Nešto Konkretno ima svoj stav i javno ga iznosi.

Cilj zbog kojeg je došlo do saradnje izmedju TBU NEWS-a i portala Nešto Konkretno je ostvaren:

  1.  Mladi i energični Luka je dobio mogućnost da se njegov glas čuje , a Luka ima mnogo toga da kaže
  2.  Nešto konkretno je ostvario samostalnost, izgradio svoje principe i načela
  3.  Nešto Konkretno je na svoj način nastavio borbu za bolju budućnost svih nas
  4.  Nešto Konkretno je uspio da uspostavi komunikaciju sa velikim imenima domaće i regionalne političko društvene scene

Nešto Konkretno ima budućnost i dug put pred sobom kojim treba da korača samostalno. TBU NEWS želi sreću i uspjeh mladom Luki i portalu Nešto Konkretno u prevzilaženju svih prepreka i izazova sa kojima se jedan web portal može suočiti. SREĆNO!

Tehnički detalji:
U narednom periodu TBU NEWS će ukoloniti svoja obilježija sa portala Nešto Konkretno: logo, naziv, sve postojeće asocijacije, tehničku, infrastrukturnu i svaku drugu povezanost sa TBU NEWS i TBU NEWS INFO dok će domen portala Nešto Konkretno biti izmijenjen do kraja mjeseca Decembra 2018.

Srdačan Pozdrav
TBU NEWS i TBU NEWS INFO

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi