MSQRD aplikacija – korišćenje filtera i specijalnih efekata na fotografije i videozapise

Mobilna  aplikacija  Masquerade poznatija kao MSQRD vam omogućuje dodavanje živih efekata na video, ili mijenjanje vašeg lica s licem nekog drugoga. Aplikacija kupljena od strane facebook-a je za kratko vrijeme  postala...

Mobilna  aplikacija  Masquerade poznatija kao MSQRD vam omogućuje dodavanje živih efekata na video, ili mijenjanje vašeg lica s licem nekog drugoga. Aplikacija kupljena od strane facebook-a je za kratko vrijeme  postala pravi hit, a fotografije napravljene njom preplavile su društvene mreže.

Ova aplikacija omogućuje korišćenje zabavnih filtera i specijalnih efekata poput kacige Iron Mana ili lica gorile koje se postavljaju na fotografije i videozapise. Mark Zuckerberg, osnivač Facebooka, je upravo maskom Iron Man-a koristeći aplikaciju  saopštio njenu kupovinu.

mark-iron-man

Mark Zuckerberg osnivač Facebook-a

On je dodao ne, nisam napravio masku Iron Man-a koristio sam aplikaciju i želim  da podjelim sa vama i pokaže da tim koji stoji iza Masquerade-a se  pridružuje Facebook-u.  Direktor Masqueradea Eugen Nevgen rekao je da će u sklopu Facebooka moći doći do ljudi na način koji prije nije bio moguć. Iz Facebook-a su potvrdili da će aplikacija da funkcioniše odvojeno od drugih proizvoda ove društvene mreže .

Kako ova aplikacija postaje  sve popularnija, za očekivati je da će developeri predstaviti brojne nove i zabavne efekte.  MSQRD je besplatan i dostupan za Android i iOS.

Pozdrav: NANO IT

Katergorije
Nauka i Tehnologija
Komentari nisu dozvoljeni, za više infromacija posjetite stranicu O NAMA - TBU NEWS

Member of The Internet Defense League

POVEZANI TEKSTOVI