BUDI REPORTER

Ukoliko žeite da podijelite informaciju od lokalnog značaja i šire, događaj, vijest, videozapis ili fotografiju, iznesete vaš stav jer imate potrebu da nešto kažete TBU NEWS je tu za Vas. Dovoljno je samo da nas kontaktirate putem email-a: [email protected] ili putem Facebook messenger-a i pošaljete Vaš tekst, sliku, videozapis (kratki opis, navedite vrijeme, datum i lokaciju). Ovo možete uraditi javno ali i potpuno privatno koristeći bezbjedan način komunikacije!

TBU NEWS ozbiljno shvata zaštitu izvora pribavljene informacije. Više o projektu “BUDI REPORTER” i dodatne opcije kako da kontaktirate TBU NEWS možete pronaći na sledećim linkovima:

Ukoliko Vam je potreban veći nivo sigurnosti i privatnosti u komunikaciji sa TBU NEWS-om kontaktirajte nas kako bi vam ponudili dodatne opcije.
Poželjno je da teme budu u skladu sa tematikom koju TBU NEWS “istražuje” i principima po kojima se vodi. Napomena: Ukoliko materijali i informacije u sebi sadrže ili opisuju lične uvrede, govor mržnje, rasnu/nacionalnu netrpeljivost i tome slično neće biti uzete u razmatranje.

Više informacija o TBU NEWS-u možete pronaći na sledećim linkovima:

Srdačan Pozdrav
TBU NEWS

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi