Uhapšen pomoćnik komandira, vođa klana u bjekstvu

CRNA GORA- Pomoćnik komandira u Odjeljenju bezbjednosti Kotor Zlatko Samardžić i još osam ljudi uhapšeno je u Kotoru zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela. Policija traga za još sedmoricom njihovih osumnjičenih saučesnika među kojima se našao i Slobodan Kašćelan koji se u policijskim evidencijama vodi kao vođa takozvanog kavačkog klana.

Samardžić se sumnjiči da je službene informacije odavao pripadnicima kavačkog klana čime je zloupotrebio položaj. Zbog toga kolege su mu juče stavile lisice na ruke. Osim pomoćnika komandira kotorske policije slobode su lišeni i B.S, C.Đ, B.A, A.N, A.I, M.T, D.I, Lj.G, zbog, kako je sopšteno iz tužilaštva, postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, davanje mita, zelenaštvo, iznuda, teško djelo protiv opšte sigurnosti, zloupotreba službenog položaja, omogućavanje uživanja opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osim Kašcelana policija traga i za njegovim sugradjanima B.V, P.D, R.M, V.S, Đ.A, Đ.I, koji nijesu uhapšeni i nalaze se u bjekstu. U pitanju su osobe koje su prije nekoliko dana kotorskim inspektorima dali izjave u istrazi o monstruoznom ubistvu Gorana Biskupovića, člana škaljarskog klana i njegovog druga Miloša Bošnjaka. Njih dvojica stradali su kada je za sada nepoznata osoba aktivirala bombu u kotorskom naselju Muo ispred kuće Biskupovića. Čim su dali izjavu policajcima Kotorani su pobjegli iz zemlje.

TBU NEWS INFO

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi