VLC Media Player

VLC Media Player –  je open source  multimedijalni plejer za puštanje  različitih audio i video formata. On je jedan od najpopularnijih programa . Interfejs programa je jednostavno dizajniran i lako se na njega naviknuti i koristiti.

Ovaj program je popularan zato što omogućava korisnicima da puštaju bilo koji audio i vidio format, jer može da se prilagodi raznim vrstama formata na primer : (AVI, MP4, FLV, Quick Time File Format, VCD, WAV,MPEG-2, DVD-Video,Real video,WMA,CD-Audio uz još mnoge druge). Novije verzije podržavaju nekoliko novih HD video formata kao što su: AES3, Dolby Digital Plus, True HD/MLP i Blu-ray LinearPCM. Pored puštanja svih ovih audio i video formata jako bitna mogućnost VLC-a je da bez problema izlazi na kraj sa bilo kojim streaming-om, a ima i opciju da taj stream snimate u live režimu. VLC ima punu podršku za subtitlove, tako da možete bez problema gledati DivX, DVD ili bilo koji drugi video sa prevodom.

VLC je dodao  opcije poput mogućnosti rotiranja vertikalnih videa snimljenih na pametnim telefonima. Takodje  ima puno skinova koji se mogu prilagoditi potrebama korisnika. Sve u svemu ovo je jedan fantastičan a besplatan media player. Za one što slabije barataju računarima on ima u sebi sve kodeke i ne morate ništa podešavati. Možete ga skinuti ovde .

TBU NEWS INFO

 

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi