Sudija Dzenin Pajro – “Naglašavanje da odsječena glava treba da bude glava predsjednika amerike je bolesno”

Sudija Dzenin Pajro – “Naglašavanje da odsječena glava treba da bude glava predsjednika amerike je bolesno, Vi “liberalni” ste prešli svaku granicu ukusa i zdravog razuma i to više nikome nije prihvatljivo!” –

Bivši američki sudija Dzenin Pajro je javno prozvala glumicu Kejti Grifin zbog uznemirujuće fotografije na kojoj glumica drži “krvavu glavu” američkog predsjednika Donalda Tramp-a:
“Zdravo Kejti, Sada se iskreno izvinjavaš ali moram da ti kažem da ti ne vjerujem a evo i zašto. Prvo što si izjavila je da se iskreno izvinjavaš jer tek sad vidiš reakcije koje je ova fotografija izazvala. Znači ti se ne izvinjavaš zato što si to napravila već te citiram “reakcije koje je ova slika izazvala”. To mi govori da si ti više zabrinuta za sebe svoju karijeru i kako ćeš ti da budeš percipirana prije nego ono što si objavila u javnost. Ono što si ti uradila je pokušaj da se obezglavljivanje ljudi učini normalnim i prihvatljivim. Naglašavanje da ta odsječena glava treba da bude glava glavno komandujućeg predsjednika amerike je bolesno. Vi “liberalni” ste toliko prevazišli svaku granicu, svaku normu, iskočili iz balansa i van zdravog razuma da to više nikome nije prihvatljivo. Ti si patetična i ti ne samo da činiš štetu ovoj državi i prvoj familiji nego i 11-godišnjem djetetu. Treba da se stidiš!”

Video izjavu u cjelosti možete pogledati u komentarima ispod:
Ranije na internetu je objavljena nevjerovatno unzemirujuća fotografija gdje voditeljka CNN-a i glumica Kejti Grifin u ruci drži odsječenu krvavu glavu Američkog predsjednika Donalda Trampa. (potvrdjeno je da je fotografija “autentična” tj da se na fotografiji nalazi Kejti Grifin i umjetno napravljena glava predsjednika amerike)

Predsjednik Trump se oglasio rekavši: “Kejti Grifin treba da se zastidi. Moja djeca, pogotovo moj 11-godišnji sin Baron, se teško suočavaju sa ovim događajom. Bolesno!”

Ne dugo nakon toga CNN je otpustio svog novinara. Medjutim problem u koji se našla Keti Grifin je mnogo ozbiljniji nego otkaz iz CNN-a. Tajna služba je pokrenula zvaničnu istragu protiv Kejti Grifin.

Pozdrav
TBU NEWS

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi