Google vam nudi Nik Collection set alata za obradu fotografija – potpuno besplatno

Svi oni koji se bave fotografijom, bilo profesionalno ili amaterski, Google-ov poklon ne bi smjeli propustiti. Google je odlučio svim zainteresovanim korisnicima ponuditi kolekciju Nik Software alata za obradu fotografija – i to potpuno besplatno.

Da posjetimo  Nik sofver za obradu fotografija je na tržištu prisutan gotovo dve decenije  u krugovima fotografskih profesionalaca, entuzijasta i uopšteno  ljubitelja  dobre fotografije imao je poprilično dobar status. Kada je kvalitet u pitanju on je  uvijek imao svoju cijenu, Nik Collection skup alata za obradu fotografija ne tako davno  kostao poprilicno . A onda se pojavio Google, kupio kopmpaniju Nik i smanjio cijenu , čime je jasno pokazao s kakvom ozbiljnošću pristupa svojim alatima i servisima . Potez na koji  su se odlučili oduševiće  sve ljubitelje fotografije.

Google  ima super vijesti ne samo za buduće korisnike set alata već i za sve vas  koji ste  u 2016 kojim slučajem kupili Nik Collection set alata za obradu i manipulaciju fotografija. Oni su odlučili  da vrate puni iznos koji ste potrošili na njih kako biste bili u ravnopravnoj poziciji s onima koji će ovaj odličan softver dobiti potpuno besplatno..U paketu se nalazi sedam alata; Analog Efex Pro , Color Efex Pro , Silver Efex Pro ,Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro i Dfine .

Za sve ljubitelje fotografije  o svakom posebno  iz Google Nik Collection seta  alata možete pronaći zajedno sa download linkom ( za Windows ili Mac OS X operativne sisteme) na adresi Google Nik Collection.

TBU NEWS INFO

 

 

 

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi