Facebook, Messenger i Instagram aplikacije dostupne za Windows 10

Microsoft sa zadovoljstvom najavljuje dostupnost novih Windows 10 aplikacija za Facebook, Messenger i Instagram. Nove aplikacije dizajnirane su tako da se pokreću brzo i lako. Instagram aplikacija skinula  je beta oznaku...

Microsoft sa zadovoljstvom najavljuje dostupnost novih Windows 10 aplikacija za Facebook, Messenger i Instagram. Nove aplikacije dizajnirane su tako da se pokreću brzo i lako.

Instagram aplikacija skinula  je beta oznaku koju je do sada imala i sada  je 1:1 što se mogućnosti i opcija tiče u poređenju sa Android i iOS Instagram aplikacijom.  Instagram svim korisnicima pruža sve uobičajene funkcije, uz vođenje više profila, direktne poruke i editovanje i objavljivanje videa. Ukoliko se poveže sa početnim ekranom, prikazivaće notifikacije, nadogradnje i nedavno objavljene fotografije. Što se  Facebook aplikacije tiče  trenutno je dostupna za Windows 10 PC, a uskoro će biti dostupna i za Windows 10 Mobile. Aplikacija Messenger trenutno je dostupna za Windows 10 PC  i omogućava sve ono što omogućava i aplikacija na Windows 10 Mobile uređajima. Aplikacija za Messenger za Windows 10 takođe podržava Live Tiles. Pločice sada na Start meniju prikazuju poslednje poruke koje je korisnik primio i još nije pročitao.

Sve tri aplikacije su besplatne, a mogu se preuzeti na Windows Store.

Izvor: http://blogs.windows.com/

Pozdrav: NANO IT

Katergorije
Nauka i Tehnologija
Komentari nisu dozvoljeni, za više infromacija posjetite stranicu O NAMA - TBU NEWS

Member of The Internet Defense League

POVEZANI TEKSTOVI