Andrija Mandić poslanik DF-a pozvao pristalice da ne kreću prema Skupštini Crne Gore

Podgorica, Crna Gora – Oglasio se Slaven Radunović poslanik Demokratskog Fronta (DF) sa informacijom da je policija ušla u stan poslanika DF-a i lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojše Medojevića i da pretresa i nosi iz stana određene tehničke sprave. (za ovu informaciju još uvijek nemamo zvaničnu potvrdu) Takodje je naveo da se policija nalazi ispred kancelarija Pokreta za Promjene. Portal vijesti.me je objavio fotografiju policijskog vozila ispred sjedišta PZP-a. Radunović je zakazao konferenciju za štampu direktno iz Skupštine Crne Gore za 18h. Kompletnu izjavu poslanika Slavena Radunovića i Nebojše Medojevića povodom najnovijih okolnosti možete pogledati na šerovanom video linku.

Andrija Mandić poslanik DF-a je pozvao pristalice DF-a da ne kreću prema Skupštini Crne Gore već da sačekaju da ih oni pozovu ukoliko to bude bilo potrebno. Navodi se u saopštenju Andrije Mandića sa konferencije za štampu iz Skupštine Crne Gore. Konfereneciju za štampu možete pogledati u komentarima ispod.
Još uvijek se nisu oglasili zvanični organi Crne Gore vezano za aktuelnu situaciju.

Timeline dogadjaja:

Izvor Vijesti.me FOTO: Filip Roganović

Policijsko vozilo ispred sjedišta PZP-a u Podgorici,

 

 

 

 

Izvor: DF

Ispred zgrade poslanika Nebojše Medojevića policijska vozila. U kratkom obavještenju DF-a na njihovoj FB stranici navodi se da je došlo do ulaska policije u stan Nebojše Medojevića.

 

 

 

Ranije Danas Vrhovni Državni Tužilac Ivica Stanković je izjavio da “Vrhovno državno tužilaštvo ne može unaprijed najavljivati svoje poteze tj svoje odluke.”

 

 

Policija je završila pretres stana predsjednika Pokreta za promjene (PzP) Nebojše Medojevića i zaplijenila njegov lični kompjuter, kazao je za vijesti Nikola Bajčetic, član predsjedništva PzP. Izvor: Vijesti.me

– Ponašanje pripadnika Uprave Policije prilikom pretresa prostorija PZP-a je bilo korektno. Izjavio zamjenik direktora PzP, Čel Ismailisufi.

TBU NEWS

 

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi