Vašington, SAD – Predsjednik Amerike Donald J. Tramp je na svom Twitter nalogu na šaljivi način prikazao borbu izmedju njega i CNN-a –

Predsjednik Amerike Donald J. Tramp je na svom Twitter nalogu na šaljivi način prikazao trenutnu borbu koja se vodi izmedju njega i CNN-a –
Samo nekoliko dana ranije tri novinara su dala otkaz CNN-u jer je pomenuti medijski gigant odbio da objavi neistine u vidu navodne povezanost Trampove Administracije sa Ruskim investicionim fondom. Ovakva reakcija CNN-a poslje niza lažnih izvještavanja ove medijske kuće vezano za umiješanost Rusije u američke predsjedničke izbore kao i navodnu vezu izmedju Trampove Administracije i zvaničnog Kremlja je rezultat pritiska od strane javnog mijenja koji sve manje ima povjerenja u nekada najačeg medijskog gignata na prostoru SAD-a.
Predsjednik Tramp je takodje dodao da razmišlja da CNN više ne naziva “Fake News” (lažne vijesti) već da im više pristaje naziv “Fraud News” (vijesti prevare). Umjesto CNN sada imamo FNN.


Pogledajte šaljivi video Predsjednika Sjedinjenih Američkih Država: 

Ranije: Pogledajte trenutak kada predsjednik Amerike Donald Tramp CNN novinaru (korespondentu za bijelu kucu) otvoreno kaže da je CNN “FAKE NEWS” Lažne Vijesti:


Pozdrav
TBU NEWS

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi