Sjajna Opcija: Notifikacije sa vašeg telefona prikazivaće se na Windowsu 10

Microsoft planira da obezbedi da  notifikacije sa Android smart telefona prenese  direktno na računare  sa Windows 10  operativnim sistemom. Tokom Build 2016 konferencije Microsoft je otkrio da će se informacije...

Microsoft planira da obezbedi da  notifikacije sa Android smart telefona prenese  direktno na računare  sa Windows 10  operativnim sistemom. Tokom Build 2016 konferencije Microsoft je otkrio da će se informacije o propuštenim pozivima, porukama, ali i drugim bitnim notifikacijama sa telefona uskoro prikazivati  dostupnim na ekranu vašeg računara. Kako bi omogućio ovu podršku, div iz Redmonda planira koristiti Android verziju Cortane, a još jedna stvar koju će korisnici Windows 10  i Androida moći da urade jeste direktno odgovaranje na notifikacije sa računara.

Nažalost, ova opcija se neće pojaviti za korisnike  iPhone telefona, s obzirom na to da je iOS operativni sistem prilično zatvoren. Android notifikacije na Windowsu 10 najvjerojatnije će se pojaviti ovog ljeta, s Anniversary Updateom.

Pozdrav: NANO IT

Katergorije
Nauka i Tehnologija
Komentari nisu dozvoljeni, za više infromacija posjetite stranicu O NAMA - TBU NEWS

Member of The Internet Defense League

POVEZANI TEKSTOVI