NAJNOVIJA VIJEST – Novi očajnički potez medija, Demokrata i dijela elite protiv Trampove administracije

Novi očajnički potez medija, Demokrata i dijela elite ne bi li ubijedili narod kako Trampova administracija radi protiv interesa SAD-a. Tramp je navodno tražio odanost od svog Direktora FBI-a Dzejms Komija – Tramp: ” Ja hoću odanost, ja očekujem odanost” – Komi: ” Sve je to čudno zvučalo” –

Poštovani gospodine Komi, Lojalni Sjedinjenim Američkim Državama i njenom glavno komandujućem ili Lojani lažnoj priči bolje reći histeriji o Ruskoj navodnoj umiješanosti u američke predsjedničke izbore koju su kreirali pravi neprijatelji SAD-a?! Kome? Postavlja se pitanje kome ste lojalni?

Ovo je jedna od tvrdnji bivšeg Direktora FBI-a Dzejmsa Komija iz uvodnog pisma odboru Senata za obavještajne aktivnosti. Komi dalje navodi da se u tom trenutku osjećao čudno i da je pomislio da Tramp od njega na indirektan način traži da prekine istragu vezano za Rusiji. Uskoro se očekuje svedočenje Dzejms Komija pred odborom Senatom SAD-a. Ovo je novi očajnički potez Demokrata, dijela elite i medija ne bi li se dodao vjetar u jedra tabloidnim tvrdnjama o umiješanosti Rusije u Američke izbore 2016-te. Dzejms Komi je izgleda posljednji AS iz rukava protivnika Trampove administracije.

Uvodno pismo Dzejmsa Komija odboru senata možete pročitati na sledećem linku:
http://www.scribd.com/…/Senate-Intelligence-Committee-publ…

TBU NEWS

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi