NAJNOVIJA VIJEST – Dzejms Komi (bivši direktor FBI): “Nikada nismo vodili istragu protiv Trampa”

Dzejms Komi (bivši direktor FBI): “Nikada nismo vodili istragu protiv njega…Ništa nismo imali, FBI nije imao otvorenu istragu protiv predsjednika Trampa”

Komi je pomenutu tvrdnju iznio u svom uvodnom pismu upućenom odboru Senata za obavještajne aktivnosti SAD-a samo dan prije svjedočenja pred pomenutim odborom.
Uvodno pismo Dzejmsa Komija odboru senata možete pročitati na sledećem linku:
http://www.scribd.com/…/Senate-Intelligence-Committee-publ…

Advokati predsjednika amerike Donalda Trampa: “Predsjednik se osjeća kompletno i absolutno opravdan poslje svjedočenja gospodina Komija, predsjednik jedva čeka da nastavi dalje!

Republikanac Lindzi Grejam: “Komi je potvrdio da Tramp nije pod istragom…Ovo je veliki dan za Potusa (predsjednika amerike)”

S druge strane demokrate, CNN i njima slični još uvijek ne odustaju i dalje pokušavaju da Komijevo pismo predstave javnosti kao ključni dokaz da je Trampova administracija odgovorna za “nešto”. Konstantnim spinovanjem “lažnih vijesti” misle da će laži i fikcija postati istina, medjutim stvari ipak ne idu onako kako su planirali. Ponekad treba zastati na trenutak udahnuti duboko i shvatiti kada si pobijedjen.

Pozdrav
TBU NEWS

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi