Messenger ima skrivenu opciju u kojoj se mogu naći važne poruke

Facebook Messenger je u poslednjih nekoliko meseci doživeo velike promene, a veliki broj njih korisnici nisu ni primetili, pa se može desiti da ste propustili neke važne poruke. Opcija...

Facebook Messenger je u poslednjih nekoliko meseci doživeo velike promene, a veliki broj njih korisnici nisu ni primetili, pa se može desiti da ste propustili neke važne poruke. Opcija Other služi za poruke ljudi sa kojima niste prijatelji na Facebook-u . Iako je Facebook nedavno uveo obaveštenja za takve poruke, još uvek se može desiti da neke od njih stignu nezapaženo, što može biti veliki problem u slučaju da koristite svoj Facebook  profil za posao. Zato ćemo vam pokazati kako da pronađete ovaj folder i proverite ko vam je sve bez vašeg znanja poslao poruku.

Kliknite na opciju podešavanja – Settings potom idite na People i odaberite opciju Message Requests.  Ako koristite Android opcija Settings se nalazi u gornjem desnom uglu, u slučaju da koristite iPhone opcija je u donjem desnom uglu, postupak je isti za sve.

Tu će biti smeštene sve poruke koje su vam poslali ljudi, a za koje možda niste dobili obaveštenja.

Pozdrav: NANO IT

Katergorije
Nauka i Tehnologija
Komentari nisu dozvoljeni, za više infromacija posjetite stranicu O NAMA - TBU NEWS

Member of The Internet Defense League

POVEZANI TEKSTOVI