Apple-ov kampus 2 nazvan “svemirski brod” snimak dronom

Najnoviji snimak iz drona Apple-ovog kampusa u izgradnji u Cupertinu (Kalifornija), već sada izgleda fascinantno,U centru gradilišta još uvijek dominiraju građevinske mašine , velike količine iskopane zemlje ali izgled...

Najnoviji snimak iz drona Apple-ovog kampusa u izgradnji u Cupertinu (Kalifornija), već sada izgleda fascinantno,U centru gradilišta još uvijek dominiraju građevinske mašine , velike količine iskopane zemlje ali izgled buduće kompanije se polako nazire.

S obzirom na veliku površinu na kojoj će se naći kompanija Apple  teško je primjetiti napredak radova spolja. Zato svakoga mjeseca ćemo  imati  snimak dronom koji će biti objavljen , i na osnovu kojeg  ćemo najbolje moći da vidimo dinamiku radova budućeg Apple-ovog “svemirskog broda”. Direktor kompanije  Tim Cook će na osnovu snimaka dronom da nadgleda i analizira radove.

Kada cijeli projekat bude završen planira se da kompanija  ima oko 12 000 zaposlenih  , fitnes centar , garažu od oko 10 000 mjesta , podzemnu dvoranu sa 1000 mjesta itd.  A ovaj snimak dronom će vam donekle pokazati kako to sve izgleda.

Pozdrav: NANO IT

 

 

Katergorije
Nauka i Tehnologija
Komentari nisu dozvoljeni, za više infromacija posjetite stranicu O NAMA - TBU NEWS

Member of The Internet Defense League

POVEZANI TEKSTOVI