Apple iPad Pro 9.7

Apple iPad Pro model  ekrana dužine dijagonale 9.7 inča  donosi sve prednosti većeg modela ali u jednoj kompaktnijoj formi. Njegova rezolucija ekrana 2048×1536 piksela. Ima True Tone displej koji koristi napredne ambijentalne četvoro-kanalne svetlosne senzore da automatski prilagodi boju i njen intenzitet, kako bi odgovarali osvetljenju u vašem okruženju što čini da  čitanje bude prirodno i udobno, kao da čitate sa parčeta papira. Veoma je tanak  dimenzija 240 x 169.5 x 6.1 mm što ga čini funkcionalnim. iPad Pro je opremljen novim 64-bitnim A9X čipom kompanije Apple.

Ovaj iPad poseduje 12MP iSight kameru  sa zadnje strane koja može da snima 4K video, i 5MP sa prednje strane te vrhunskim tehnologijama za maksimalni kvalitet slike. Sa visoko kvalitetnim zvučnicima dva na vrhu i dva na dnu , stvaraju bogato zvučno okruženje. On automatski podešava orijentaciju srednjih i visokih frekvencija na zvučnik koji je u tom trenutnku na vrhu, bez obzira kako držite vaš iPad.

Uz iPad Pro možete da poručite odgovarajuću smart Keyboard tastaturu koja je jednostavna, izuzetno funkcionalna i značajno ubrzava unos teksta, a istovremeno može da igra i ulogu poklopca koji štiti ekran ovog uređaja.

Izvor: http://www.apple.com

TBU NEWS

 

 

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi