Nešto Konkretno

TBU NEWS je donio odluku da podrži glas mladih ljudi širom svijeta koji imaju i žele nešto da kažu i koji su spremni da se bore za bolju budućnost svih nas. Prvi a nadamo se ne i posljednji je Luka Mandić mladi momak iz Crne Gore sa svojim projektom Nešto Konkretno. Luka će pokušati da nam približi realnost vremena u kojem živimo na jedan nov i konstruktivan način, objektivni i uravnoteženi pristup, nepristrasno informaisanje, nadahnjujuće misli i sve to zapakovano u jedan satirični milje.

TBU NEWS neće uticati na rad mladog Luke niti na uređivačku politiku portala Nešto Konkretno, ovdje smo samo kao jedna vrsta tehničke podrške za projekat Nešto Konkretno! Luka Mandić i Nešto Konkretno će pratiti i poštovati načela i principe TBU NEWS-a: Sloboda, objektivnost, balans, istina i inspiracija što je za nas sasvim dovoljno! Želimo Luki svu sreću i uspjeh u svom poduhvatu! Svako ko želi i ima nešto za reći, može učestvovati u projektu BE A REPORTER.

“Your Voice – People’s Voice does matter!”

===> Možete nas kontaktirati na sljedećoj adresi: ===> TBU NEWS – Contact

Srdačan Pozdrav
TBU NEWS

Više o projektu Nešto Konkretno:

Prošli smo kroz razne faze, mi ljudi. Prolazili su loši trendovi, dobri su brzo zaboravljani, čudne mode su se smjenjivale, a neke stvari nikad nisu prestale da zaokupljaju našu pažnju. Međutim, u poslednje vrijeme se jedna sasvim prirodna i normalna stvar skroz izopačila. Ljubav prema domovini, svojoj državi, koja god bila, je prošla kroz filter postkomunizma i kapitalizma i time dobila sasvim novo ruho. Patriotizam više nije, kao što je ranije bio, apsolutna dobra stvar, već se sada miješa sa svojim zlim bratom blizancem – šovinizmom. Prouzrokovan raznim i mnogobrojnim ratovima koji su zahvatili prostor bivše Jugoslavije, više ne možete biti patriota, a da time nekog ne uvrijedite. Ljubav prema svojoj zemlji podrazumijeva mržnju neke druge i odma’ se patriota etiketira kao neko ko širi ideju velike “Zemlje” i kao neko ko želi istrijebiti i sabiti većinski narod neke susjedne
države i nauštrb tog istrebljenja proširiti svoju državu.
Drugi Balkanski rat se nikada, zapravo, nije ni završio. E pa, draga rajo, prijatelji, drugovi i čitaoci, želio bih da napomenem nešto prije nego što stavim tačku na ovo. U mojim tekstovima i kolumnama nemojte tražiti ništa od gore pomenutog. Nijedna nacija ili religija, opozicija ili vlast, rasa ili orijentacija (seksualna, politicka…) neće biti istaknuta, jer me ne plaćaju nikakvi lobiji ili NVO-i, već ovo radim jer osjećam građansku dužnost prema svojoj državi, ali i prema državama okruženja.
U projektu “Nešto konkretno” imam za cilj jedino i isključivo kritikovanje svega lošeg, kao i pohvalu svega dobrog, u državi i regionu i pakovanje svega toga u nešto satirično. Pa, vi viđite ko mene plaća…
Urednik Nešto Konkretno – Luka Mandić
Prethodni tekst
Sledeći tekst

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi