Revijalni meč Novaka Đokovića i Rafael Nadala u Milanu – pomoć za djecu Srbije

U Milanu je odigran meč dobro poznatih rivala ali ovoga puta ne takmičarskog karaktera kako smo to navikli od njih , već humanitarnog u režiji fondacije Đoković. Meč rivala koji su ispisali istoriju tenisa odigran je pred punim tribinama u dvorani Mediolanun koja je bila ispunjena do poslednjeg mjesta ( kapaciteta 12.331 mjesta). Publika je uživala u svakom poenu tenisera, mnogo šale , zabave , smijeha rezultat u drugom planu , Đoković ipak na kraju slavio sa 2:0 (6:4,6:4).

Najbolji teniser svijeta i njegova fondacija sakupljala je novac za djecu u Srbiji, a kao vrhunac ostavljen je za kraj upravo njegov meč sa Nadalom. Glamuroznom događaju u ambientu srednjevjekovnog zamka u srcu Milana pored domaćina Jelene i Novaka Đokovića prisustvovale su brojne druge zvanice iz sveta sporta, muzike , mode , šou biznisa..Među 400 gostiju koji su se prošetali crvenim tepihom našli su se čuveni modni kreator Đorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej Ševčenko i mnogi drugi. Jelena Đoković se zahvalila svima na podršci, najavivši da će Fondacija u ovoj godini nastaviti sa realizacijom započetih projekata.

Novak je još jednom pokazao osim sportske i humanu stranu, a na ovoj su mu najviše zahvalna djeca Srbije , a većini od njih je upravo on i idol.

TBU NEWS INFO

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi