Prvi Philips 5K monitor

MMD vodeća tehnološka kompanija i licencirani brend partner za Philips monitore predstavlja novi monitor s UltraClear 5K rezolucijomprvi 5K monitor u postavi Philips monitora. Sa 14.7 miliona piksela (5,120 x 2,880) novi Philips 275P4VYKEB monitor s 5K rezolucijom donosi četiri puta jednako piksela kao i Quad HD i 50 posto više nego Ultra HD pružajući pritom sliku najveće jasnoće i oštrine koja može zadovoljiti čak i profesionalne grafičare. Novi 27-inčni monitor je opremljen PerfectKolor tehnologijom koja osigurava fabrički kalibriranu boju preko 99% Adobe RGB i 100% sRGB zadatog prostora i preko milijardu boja.

Posljednja 5K rezolucija donosi ekstra 1000 piksela horizontalno i 700 vertikalno na  monitora u odnosu na 4K monitore, kreirajući tako dodatni prostor koji zaposlenim korisnicima omogućava da rade produktivnije i efikasnije. Zahvaljujući tome, na ekranu ima mjesta za dodatni CAD alatni prozor za poređenje više slika ili profesionalnih grafika ili jednostavno za još jedan otvoreni prozor e-pošte. To čini drugi ekran nepotrebnim što takođe čini  efikasnost jer omogućava korisnicima da ne  prebacuju stalno pogled s jednog ekrana na drugi.

S naprednom PLS tehnologijom, ovaj monitor dolazi i sa širokim uglom gledanja od 178° što obezbeđuje jasne i oštre slike iz bilo kog ugla gledanja. Ekran sadrži i Flicker-FREE tehnologiju koja održava oči odmornima čak i nakon dužeg vremena provedenog za računarom.SmartErgoBase omogućuje naginjanje, pokretanje i podešavanje visine monitora i tako osigurava maksimalnu udobnost gledanja. Monitor takođe uklanja nepotrebne kablove čime oslobađa više prostora na radnoj površini.

Kako bi se efikasno povezao s izvorima podataka ključnim za profesionalne grafičke aplikacije, novi monitor ima ugrađeni USB 3.0 ulaz koji omogućava brzinu prenosa od 5GB po sekundi, što je 10 puta brže od USB 2.0 ulaza. USB 3.0 takođe omogućava brzo punjenje uređaja istovremeno sa super brzim prenosom podataka.

Novi Philips 275P4VYKEB monitor će biti dostupan početkom aprila ove godine .

TBU NEWS

 

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi