Logitech G900 Chaos spectrum bežični miš za profesionalne gejmere

Logitech je najavio svog najboljeg miša do sada,  Logitech G900 Chaos Spectrum. Novi bežični G900 miš će biti  uređaj sa najpreciznijim optičkim senzorom na tržištu – osetljivost ide čak do 12.000 dpi. Logitech je radio istraživanje među profesionalnim igračima i zaključili su da svi koriste miševe s kablom zbog boljih performansi i pouzdanosti. Oni su napravili bežični miš sa takvom tehnologijom da ni profesionalni igrači neće osetiti razliku u odnosu na igranje sa kablom. G900 Chaos Spectrum miš će imati 1.000MHz polling rate, odnosno komunicira s računarom na svaku milisekundu, što je ekvivalentno žičanim modelima.

Osim toga  G900 Chaos Spectrum će odlikovati baterija koja će moći da izdrži 32 sata neprekidnog igranja (24 ako uključite i šareno osvetljenje), što će obradovati gejmere jer će im biti dovoljno da ga koriste  ceo vikend. Sa jednim punjenjem oni će moći da igraju cijeli turnir, u krajnjem slučaju uvek se može prikopčati kabal kako bi se miš napunio i nastavite da igrate .

Još jedna bitna stvar jeste da je miš potpuno prilagođen i levorukim i desnorukim igračima, čak i tastere koji se nalaze ispod palca možete prebacivati s jedne na drugu stranu. Takođe bez obzira što se radi o bežičnom modelu koji mora imati i bateriju težina je svedena na minimum za lakše korišćenje tokom dugih partija.

Logitech G900 Chaos Spectrum se očekuje u Evropi početkom aprila .

Izvor: http://www.pcgamer.com/

TBU NEWS

 

 

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi