Baloteli sa dva gola debitovao za Nicu

Novi napadač Nice Mario Baloteli na sjajan način je debitovao za svoj novi klub. Baloteli je u pobjedi protiv Olympique Marseille (3:2) postigao dva gola.

Italijanski napadač je  posle samo 8 minuta igre zatresao mrežu, učinivši to iz penala, na veliko  oduševljenje navijača. Drugi gol je postigao u finišu meča čime je donio izjednačenje.

Mario je imao dosta problema ovoga ljeta  sa pronalaženjem novog kluba. Sjajni rezultati koje je postizao na terenu ostali su u sjenci zbog prijeke naravi fudbalera i previše slobodnog ponašanja kako na terenu, tako i van njega. Upravo te njegove osobine bile su razlog zbog kojeg je Baloteli koji je imao velike šanse da postane jedan od najperspektivnijih igrača morao da čeka kako bi dobio ozbiljniju priliku da pokaže svoj talenat i umijeće. Iako je bio česta meta kritičara, ovaj italijanski napadač je dalje za pojedine klubove bio preskup. Drugi ga ipak u svom timu nisu željeli zbog “previše slobodnog živoita”.

Ipak, rezultat koji je postigao protiv Olympique Marseille daje nadu da je Baloteli u Nici pronašao mir i da će iz tog kluba nastaviti sjajnu karijeru kojom je zakoračio još prije nekoliko godina.

Uoči nastupa za Nicu, pred francuskim novinarima negativno je prokomentarisao rukovodstvo bivšeg kluba Liverpul, navodeći da mu je odlazak u taj klub bila najveća greška u životu.

– Osim navijača, koji su bili fantastični prema meni, i igrača, sa kojima sam se, da budem iskren, dobro slagao, nisam stekao utisak da je riječ o tako velikom klubu kao što se priča. Imao sam dvojicu trenera, Brendana Rodžersa i Jirgena Klopa, koji kao osobe nisu ostavili dobar utisak na mene. Nismo se slagali- istakao je Baloteli.

TBU NEWS INFO

 

Povezani Tekstovi

Ostanite s nama

14,409FanovaLajkuj
2,050PratilacaZaprati
28,368PretplatniciPretplatite se

Najnoviji Tekstovi